Hva kan Even brukes til?

Ord til glede

Noen foredrags- og kåserioverskrifter.
Humor og helse.
Galgenhumor som overlevelsesmekanisme.
Depressive dagbokblader.
Bedre føre var enn varig ufør. Å ta vare på seg selv i en hektisk hverdag.
Møte med livets oppturer og nedturer.
Gyldne øyeblikk.
Motivasjon og motstand i endringsprosesser.

Jeg er flink med ord, både skriftlig og muntlig. I mange år har jeg skrevet festsanger til ulike anledninger. Rim og rytme er nesten garantert, selv om sangene neppe kommer til å få en plass i verdenslitteraturen. Jeg har hatt en masse kåserier og foredrag om ulike tema de siste årene. Mest om møtet med livets oppturer og nedturer, med humor og alvor i skjønn forening.
Jeg har hatt flere fordrag og kåserier for Mental helse og Kirkens SOS. Jeg har deltatt på 2 humorseminarer på Aukrustsenteret.Jeg har hatt foredrag for utdanningsforbundet på Sandefjord vgs, og for diakoniarbeidere i Kongsberg. Jeg har hatt 17.mai taler og historiske fordrag. Og jeg har kåsert i mange lokale lag og foreninger i Vestfold.
En teologisk embetseksamen og historie hovedfag kan også gi et snev av faglig tyngde. For noen år siden hadde jeg en serie radiokåserier for "Dameklubben" i Norea Radio. Sist sommer skrev og fremførte jeg prolog til feiringen av Hedrum Historielags 50-års jubileum. Den kan du se og høre på nett på deres hjemmeside hhl.no.
Jeg har også vært toastmaster i flere brylluper og selskaper og konferansier på en rekke arrangementer.
I den grad hjemmesiden gir plass til det, legger jeg ut noen eksempler på både sanger og kåserier. Disse kan også skiftes ut underveis. Ellers er bloggen stedet for de jevnlige betraktninger om livets oppturer og nedturer. Håper du har glede av å følge den når jeg kommer i gang.
Prising av tjenester synes jeg er vanskelig. Jeg tenker at det vil variere fra mellom 500 og 1000 kroner for en sang eller tale (med eller uten rim), til noen tusen kroner for et foredrag. Men dette bør det være mulig å bli enig om.
Helsen skaper litt begrensninger for hvor mange oppdrag jeg kan ta. Men jeg sier ikke ja til mer enn jeg kan følge opp til avtalt tid.
Stolt 17-maitaler 2011 i Bokemoa i Stokke - i ny Vestfoldbunad.

Elisabeth Sundby 26.02.2012 12:38

Du overpriser iallefall ikke, det kan du være trygg på!!

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 08:40

Fantastisk Even,jeg er så rørt.Ha en flott dag.😊❤️🌺

28.03 | 09:00

Kom plutselig innom bloggen din og har fått med meg flere begreper jeg vil ta med meg videre: "manus-depressiv" og "se-vitaminer". Fantastisk!

30.01 | 13:04

Synes i allefall at du er flink til å komme deg ut i naturen. Det redder deg veit du. Jeg er mere lat pga et vondt bein nå for tida. Lykke ønskes deg Even!

23.12 | 13:33

Tusen hjertelig takk, Even! Du er så god med ord! God jul🎄🌟