Vaset - en perle

Egentlig er det ikke Evens Valdres. Men det er Evens hjemmeside. Derfor blir det sånn. Saken er at jeg er så heldig at jeg har en god kamerat som har hytte på Vaset. Dit har jeg fått være med på mange turer de senere åra. Det har vært flotte nyttårsfeiringer og påsketurer på fjellet. Og det har vært hytteturer i forbindelse med rakfiskfestivalen på Fagernes i november. Nå sist hadde vi en nydelig tur i begynnelsen av september. På hytta er det god mat og drikke, badstue, TV, aviser, bøker og spill. Og på fjellet er det skiturer og fotturer i storslått Valdresnatur. Nei, jeg trener ikke til Birken. Både turen, livet og pusten er for kort til det. Men jeg har nytt flotte dager i frisk fjelluft og vakker natur. Og hyggelig selskap på hytta. Og jeg har fått smaken på rakørret. Med mandelpoteter, rømme, rødløk, rødbeter, egg, smør, flatbrød og lefse. Med øl og akevitt til. Et godt rakfiskmåltid bringer saligheten ganske nær. Ellers får bildene tale for seg. Tusen takk for at jeg får være med.

| Svar

Nyeste kommentarer

05.10 | 08:40

Fantastisk Even,jeg er så rørt.Ha en flott dag.😊❤️🌺

28.03 | 09:00

Kom plutselig innom bloggen din og har fått med meg flere begreper jeg vil ta med meg videre: "manus-depressiv" og "se-vitaminer". Fantastisk!

30.01 | 13:04

Synes i allefall at du er flink til å komme deg ut i naturen. Det redder deg veit du. Jeg er mere lat pga et vondt bein nå for tida. Lykke ønskes deg Even!

23.12 | 13:33

Tusen hjertelig takk, Even! Du er så god med ord! God jul🎄🌟